Prijzen en mogelijkheden

Ons motto: Elk feest een succes!

De ruime ervaring qua feesten van de DJ's van DiscoDuck zorgen voor een perfecte invulling van elke avond. 

De mogelijkheden zijn eindeloos en ruim voor de datum van het feest zullen we uitgebreid contact hebben om de muziek en invulling van de avond op de wensen af te stemmen.

Schoolfeesten

Bij schoolfeesten komen uiteraard de nieuwste en lekkerste hit voorbij. Af en toe een heerlijke oude knaller erdoorheen en de kinderen zullen een onvergetelijke avond hebben voor disco, muziek, effecten en natuurlijk feest!

Bruiloften en jubilea

Bruiloften moeten vaak tot in de puntjes perfect geregeld zijn. Hier werken wij uiteraard graag aan mee. Een draadloos microfoon systeem zorgt voor een heldere toespraak en diverse computer gestuurde lichten zullen zorgen dat iedereen in het zonnetje staat.

Openingen en achtergrondmuziek

Diverse keren hebben wij voor de muziek mogen zorgen tijdens openingen van bedrijven en als achtergrond op diverse gelegenheden. Wij zullen zorgen voor een gezellige rustige sfeer, geen stiltes tussen de muziek en een microfoon wanneer nodig. Als de bezoekers loskomen gaan we gewoon door met een gezellige disco avond.

 

Prijzen: Een goed feest hoeft niet duur te zijn!

Wij werken niet met vaste prijzen, de prijs van elk feest is erg afhankelijk van de locatie, de duur van het feest en hoever het bij ons vandaan is.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk een scherpe aanbieding doen